Lyd Healing


Som Lyd healer synger jeg på din krop. Jeg lytter efter hvor din krop resonerer med min stemme. Jeg søger efter hvor din krop er åben og klar til at modtage healing. Healing virker tit bedst ved at aktivere og belive et sundt område i din krop. Så vil energien af sig selv søge mod den blokering eller mod det traume som du holder på. Men på en blid indirekte måde og over de følgende dage.

Lydhealing kan gå meget dybt, virker helt ned på celleplan. Lyd virker effektivt gennem vand og vores krop består for størstedelen mest af vand. Lyd er godt til at forløse følelsesmæssige blokeringer/spændinger. Følelser tilhører elementet vand.

Håndspålæggelse og let massage

I en kombination af håndspålæggelse, let massage og din sansning af en spænding får du en mere direkte fysisk behandling. De steder du har størst behov for at få lindret. Eller som en helkrops massage.

Prana Healing

Prana Healing er en healings form der arbejder med universel energi. Som healer forbinder jeg mig med den alle sted nærværende energi, fokuserer og kanaliserer energien videre ud gennem mine hænder. Jeg holder hænderne ca fem til ti centimeter over dit hoved i ca tolv minutter. Hvis du er klar til det og villig til at åbne dig for energien. Kan du modtage et friskt pust af ny energi.

Det anbefales at modtage prana healing regelmæssigt med en uge eller to ugers mellemrum. Det vil øge dit generelle energi niveau

Prana kan også beskrives som livsenergi, eller kærligheds energi. Og når du først har mærket den energi, kan du begynde at arbejde bevidst med energi arbejde i dig selv. Lære at flytte energi, cirkulere energi. Det er den samme energi man arbejder med i Tantra.

Heart Touch

Heart Touch er en blid langsom berøring over hele kroppen. Jeg forbinder mig bevidst med mit hjerte og kanaliserer hjerteenergi ud gennem mine hænder. Energien viltaliserer dit energi legeme på en meget sanselig og nydelsesfuld måde.

Det anbefales at du klæder dig i noget let tyndt bomuld eller lignende. Så du kan sanse gennem tøjet.

Til velvære og nydelse af det fantastiske væsen du er.

Astrologisk rådgivning kombineret med samtale og healing.

Du får en dybere forståelse af dig selv ved at kende og arbejde med de planetariske og stellare arketyper. Dit fødsels horoskop er et blue print over de muligheder og talenter der ligger latent eller udtalt i dig som energier du kan arbejde med når du bliver bevidst om dem. Hver planet hersker over en bestemt kropsdel eller chakra. Og din sansning og bevidsthed af disse energier, vil give dig en større forståelse af hvem du er, hvad du har svært ved og hvad der er nemt for dig.

Du får rådgivning og healing udfra en dybere forståelse af lige den du ER.

Giver selv indsigt og en større ro indeni.

Krops terapi - samtale terapi

I krops terapi kigger jeg efter din krops ubevidste kropssprog. Når du fortæller mig om dit problem og det du gerne vil have hjælp til at forløse. Afslører dine fagter og bevægelser meget om det du skjuler for dig selv. Ligesom de ord du vælger at bruge kan sige noget om dit indre. Sige noget om dine tanker, dine følelser.

Når jeg spejler det tilbage jeg ser, får du en ny forståelse af dig selv. Mentalt eller kropsligt ved at vi arbejder med din krop og den spænding som er blevet afsløret.