Om Jens


Jens er 58 år. Far til fem børn og farfar til foreløbigt et barnebarn. Mangeårig økologisk landmand med egen gård på Sydfyn. Drevet mindre byggefirma i mere end ti år.

Brækkede sin ryg for otte år siden. Fik revalidering og har nu efter uddannet sig til terapeut og healer.


Jens største passion er at finde ind til kernen i, og forstår forudsætningerne for, hvad det vil sige at samskabe. En ting er at realisere sig selv. Men hvordan og hvilke forudsætninger skal der til for at skabe et sundt fællesskab. Der er så mange tegn i tiden på at de fællesskaber vi er i og har været en del af ikke længere nærer os, fylder os ikke op med glæde og taknemmelighed. Hvis vi ikke vælger at tage sagen i egen hånd, risikerer vi nemt at blive passiviseret. Og bliver dermed nemt ofre for det omstændighederne byder os.


Det var først da Jens var så tæt på døden, kunne lige så godt have været død, faldt otte meter ned på et betongulv. At rejsen indad for alvor begyndte. Det er i vores indre at din sandhed ligger begravet.


Det er denne erfaring og glæden ved at hjælpe andre til at finde DERES sandhed. Der er mit virke og min passion.


Og at forudsætningen for at kunne skabe noget nyt, en ny måde at relatere til sig selv og til andre på. Er at vi får kontakt til vores egen kerne af sandhed og kærlighed.


Efter uddannet hos Githa Ben David, to årig lydhealer uddannelse

Deltaget i et treårigt krops og psykoterapi forløb hos Anne Marie Troelsen

Uddannet mig til Prana healer, gået på mysterie skole, i Damanhur, Nord italien

Økologisk landmand, med erfaring i det biodynamiske

Multi håndværker, kan bygge alt

Plejefar til Palæstinensisk dreng

Familie Far med forståelse for børn