Generelt om Healing og Energi


Healing

Healing eller det at blive HEL. Er et livslangt projekt og har forskellig betydning afhængig af hvor du er i dit liv og hvor gammel du er. Hver alder sine problematikker.

Som menneske består vi af krop, sind og ånd. Og at være levende og i velvære betyder at der er bevægelse imellem alle de dele vi består af. Det er først når der er stagnation eller stilstand at problemer bliver synlige og mærkbare.

Som healer er det min opgave at hjælpe dig med at lokalisere hvor der er stilstand, sådan at bevægelsen kan blive genoprettet.

Bevægelse er normen. Jo mere bevægelig vi kan være i tanke, følelse og krop, des sundere er vi.

Den eneste konstant i universet er at alt bevæger sig.

Energi


Det er egentlig umuligt at beskrive energi, hvis du ikke har oplevet hvad det er. Du kan læse og studere i årevis uden at forstå hvad det handler om. Det er først når du har mærket det at du rigtig forstår hvad jeg taler om. Så jeg kan kun beskrive hvordan jeg selv mærker det.

Det er fint at studere hvad der er sagt og skrevet om energi. Og det er der er mange der har gjort. I Østen har de en lang tradition for at arbejde med energi. Og der er mange der har givet det navne, som KI – livsenergi - Prana – sexualenergi osv.

Når du først har mærket energi, så kan du begynde at arbejde bevidst med det. Energi følger nemlig tanken. Og så betyder din livsførsel også noget i forhold til hvor stærkt du mærker energi. Hvis du lever sundt, i balance, mediterer jævnligt og lærer at slappe totalt af så vil du forøge dine muligheder for bevidst at dirigere energi derhen hvor du vil have det. Samt opøve din evne til at rumme mere og mere energi.

Som healer bruger jeg energi bevidst til at heale med. Når jeg forbinder mig med mit krone chakra, (fontanellen) og bruger min tanke til at åbne op til det uendelige energi hav som omgiver os alle hele tiden. Så strømmer der energi ned i mig. Hvis jeg har lokaliseret hvor der er brug for healing i en klient, så dirigerer jeg energi ned til mit eget chakra tættest på det sted der skal have healing, ikke selve blokeringen, men det sundeste chakra tættest på. Derefter cirkulerer jeg energi imellem mit chakra og klientens chakra, ved simpelthen at tænke på det, så sker det automatisk. Og der vil ske en belivning af klientens chakra. Så klientens eget energi system får et boost. Al healing sker indefra én selv. Som healer er jeg kun kanal og katalysator for en proces du selv må arbejde videre med. Jeg bruger også mine hænder, både til at sanse hvor der er meget og lidt energi, men også til at sende healing med.

Ligeledes er det muligt at hente energi op fra jorden gennem rod chakraet.

Det er den samme teknik du kan bruge i Tantra, hvis du har en partner du arbejder med i bevidst elskov.

Der er mange måder du kan komme til at opleve og mærke hvad energi er. Du kan selvfølgelig bestille en behandling hos mig, thi hi. Men ellers er det letteste er at du interagerer med en der er vant til selv at arbejde med energi. Og som har opøvet en evne til at rumme meget energi. Så kan et kram være nok til at du bliver helt svimmel. For hvis du ikke selv er vant til at mærke og rumme energi, så kan det være voldsomt for dit system lige pludselig at møde meget energi. Det er noget man skal være varsom med. Men på den anden side så kan det også være fulkomment fantastisk at udveksle energi, hvis du finder den rigtige partner der matcher dit eget energi niveau.

Grunden til at det er en fordel at kunne rumme meget energi. Er at dit almindelige velvære stiger dramatisk, det er sjældent du bliver syg. Og er du blevet ramt af sygdom bliver du hurtigere rask igen